Dagens två soundtrack





Beskriver rätt bra min sinnesstämning just nu. Inte så munter kanske...

Dagens soundtrack

Alllllllldrig hade jag en tanke på att jag skulle digga en sån här låt men den är faktiskt helt i min smak. Även om videon kanske inte är så mycket att hänga i granen så att säga x) Fattar inte ett dugg av språket men vad sjutton gör det? <3


Kim Jong Il Looking At Things

Gäckar en sida just nu som har typ hela internethistorien i text och bild. Internet fenomen snarare. Kom över tumblr sidan som heter http://kimjongillookingatthings.tumblr.com och tycker den är ytterst kul att se bilderna. Inte för att bilderna i sig är så värst kul. Typ "Gubbar i kostym som kollar på saker". Men det är typ så man frågar sig "Men gud, har han aldrig sett en flytväst förut?!". Exempel på bilder:


Looking at a cafeteria


Looking at an escalator


Looking at toiletpaper


Looking at softdrink

Just i rätt ögonblick


"Get it off. Now."






"Hugs for everyone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"



Kittehs







FML


Derping Dogs

Derpingdogs är en blogg på blogspot - http://derpingdogs.blogspot.se <----------- med ritade hundbilder, väldigt sådär seriefigursaktiga men skitsöta <3 Hundarna är ritade i olika färger (som är godkända i rasen - och ibland icke godkända). Bloggen uppdateras ganska ofta och har besökare från hela världen. Här nedan kommer några av mina favoriter (men det är sjukt svårt att välja för alla är svinsöta):


Bedlingtonterrier


Jack Russell Terrier

och en bonus bild:

Med Fransk Bulldog fast färgade som Pokémon!

Party HARD





Eller bara lång slutartid på natten när man åker bil.

Grattis i förskott

Fast för ett år sedan fast i morgon föddes de marsvinsungarna på bilden <3 Har kvar den första och den andra men sålde iväg den trejde (tror jag? XD har en hona som ser ut som den men tror det är mamman till den kullen xD). Men aja, de har inte fått något riktigt namn nån av de iaf. Känns lite illa x) Men har inte hittat något namn som passat deras personlighet ännu. Fast den i mitten heter typ Return eftersom han såldes till en familj som mer eller mindre tröttnade på honom (han kom tillbaka och vägde 200g mindre än sin kullbror och kompisen som var yngre än honom som han såldes tillsammans med dog hos familjen >.>). Men, men, det slutade bra ändå till sist.


Dagens soundtrack



Inte kanske den bästa låten egentligen. Men för egendel är det precis vad jag behöver idag.

Slår på stort

Och skapar ett nytt konto på skype med namnet Tossalill (allt annat var redan upptaget -.-)

Ville pausa från mina kontakter på min första skype. Så det fick bli en till ny account. Vill ha nya kontakter. Gärna typ 20år och uppåt, allt av intresse. Kön spelar ingen roll. Fast och andra sidan lär många runknissar adda och nej, jag är inte intresserad av att se dig runka i cam. Har mic, cam och clownfish så vad väntar ni på? x)

Lockar <3


Kärleken till ett träd


I was invited

to a secret place

with walls of purest of nature

I was the only one there

far above

where no one could see me

Stuck with pain.


Mitt aprilskämt

På communityn stallet.se <3 så klockrent även om det blev lite backfire för min del. Ville du läsa om nya trenden klicka då här (eller scrolla ner).



Tog med "att det här bara är ett aprilskämt" eftersom:
*sidans ägare är läskig att ha och göra med (jag är känslig för folk med hög auktoritet vilket de bör ha rätt stor del av) och det känns inte som några man vill tjaffsa med i onödan.
*att folk som faktiskt läste infon skulle fatta att det var ett prank. fortsatte att skriva under den raden för att de som skippar att läsa inte skulle se direkt att det var ett skämt.
*utan det hade det blivit kalabalik och folk hade nog mailat ner supporten till småbitar, känns bättre att försöka undvika det.

Men nu i efterhand har jag kommit på ett såååå mycket bättre prank på den sidan som vi klart borde ha kört på, för det hade blivit sjukt mer awesome :D


Join Me

För några veckor sen började forumet på en av de sidor jag hänger på explodera i trådar om Join.Me. Jag blev sjukt irriterad på det eftersom det är rätt trist att mötas av en hel vägg med bara sådana trådar. Men när man sen upptäcker vad det är för något så är det rätt kul ändå.

Join.Me är en grej man laddar ner till sin dator och sen kan man dela sin skärm med andra. Så det jag ser på min skärm kan de se om de är inne i min Join.Me länk. Om de frågar om lov och får tillstånd kan de också styra vad som händer på min skärm från deras egna datorer. Så de kan tex. sitta och rita en bild medan du själv sitter och tittar på! Man får en unik kod varje gång så man kan inte använda samma länk till sin Join Me varje gång (om man inte är pro?!)

Länktips: https://join.me/


Påsktävlingsbidraget

Blev så sjukt jävla lol. Men orkade inte fixa till örat/ögat whatever. Kommer ändå inte vinna. Hoppas iaf jag kan få nån pallplats.


Need some help!

Är en tävling på sidan jag spelar på. Tävlingen är i tre olika kategorier. Jag tävlar alltid i den där man ska rita en egen bild. Vinner man visas bilden på framsidan oftast + lite andra priser inom spelet.

Tävlingen nu har temat Påsk. Och man ska ha med sidans maskotar eller en hundras ur Toy gruppen. So far so good. Men jag har kört fast på bakgrunden till bilden jag gjort. Så några idéer?

Har ritat en (choklad)kanin med en Cavalier King Charles på ryggen som är rädd så den har öronen för ögonen :P Med tanke på det temat så funderar jag på om man skulle rita antingen en GIANTISK höna som springer efter sitt stulna ägg (som jag får rita till) men den idén lär liksom inte funka eftersom bilden max får vara 350x350 i slutänden. Skulle även kunna göra massa gula kycklingar som tultar efter kaninen. Eller något som nån annan kommer på!

Oh juste den ska vara klar senast i morgon kl 6 på morgonen xD

Malmö Int 18 Mars 2012

Malmö Int - Internationell hundutställning som gick av stapeln den 17-18 Mars i år. Över 4000 hundar var anmälda. Jag var där på söndagen och kom hem med massor av bilder i kamerorna! Bilderna är inte toppenbra, ljuset där inne var vidrigt och jag bara höjde ISO så mycket det gick och fotade med mål att "aja några blir ju bra i alla fall". Och ja det blev faktiskt en hel del bra bilder. Bilderna är mina, även om det inte står något på de. Snatta inte, fråga först.


American Staffordshire Terrier


Welsh Corgi Pembroke, valp


Mudi


Australisk Terrier


Bedlingtonterrier


Glen of Imaal Terrier


Bearded Collie


Skotsk Terrier

Filmtips!



The secret of Kells http://www.imdb.com/title/tt0485601/

Tecknad film om en pojke som bor i ett kloster, han har aldrig varit utanför klostrets murar förrän en känd munk som håller på att skriva en legendarisk bok kommer till klostret. Han kan själv inte färdigställa boken men lyckas väcka pojkens intresse så till den milda grad att han beger sig ut, utanför klostretsmurar.

Filmen är vackert tecknad så gillar man inte storyn så får man ändå se massa fina teckningar svepa förbi. Den är inspirerande samtidigt som man (vad jag antar är) får en slags historia lektion om Irlands historia (eller vilket land det nu än är).

Säg det med en katt



Våren är här. Och det innebär att otroligt många djurungar kommer att födas. Endel av de kommer vara kattungar. Fast grejen är bara att det kommer födas fler kattungar än vad det finns hem att ta emot alla. Så vad händer med resten?

Det är sjukt viktigt att man kastrerar sina utekatter innan de får gå ut alls! För en katthona kan få uppemot 4 kullar per år och få så många som 9 ungar per kull. Hankatter kan bli pappa åt massor av kattungar som sen blir hemlösa och då har man bidragit till problemet. Är ju ändå liv det handlar om.

P-piller till honkatter orsakar ofta cancertumörer. "Bröstcancer" hos katter dödar i 80% av fallen (eller liknande procent) eftersom det är svårt att upptäcka - en tumör kan vara i storlek av ett riskorn och ändå vara dödande! 


Av de katter som nu får ett hem är det många som inte hamnar hos ett bra hem. Typ att de får sova utomhus, gå okastrerade, inte blir saknade när/om de försvinner, inte få den vård de behöver om de behöver det och så vidare. Så kastrera era katter innan de får gå ut!

Katten på bilden blev inte saknad av sina ägare när hon försvann. Jag finkammade hela internet från Norrland till Skåne, även Norge och Danmark blev igenomkammade men även om jag hittade många katter som liknade henne sjukt mycket så hade inte nån ägare satt in en efterlysning. Och inte heller nån i typ mataffären i området där hon hittades.

Döpte henne till Kiwi. Hon bodde kanske så mycket som 1år på en skolgård (lågstadie) barnen matade henne med saft, frukt, bullar - och hon åt, eftersom det var det enda som fanns att tillgå. Sen ville skolan liksom med de andra katterna som då och då flyttar dit - skjuta ihjäl henne. Men min mamma tog hem katten innan det hann ske. Kiwi var sinnessjukt smal, ögonen var vattniga och livlösa. Men ändå en trevligare katt än min egna!

Kiwi fick flytta vidare till en av min mammas kollegor några dagar innan julafton.

Kastrering för hanar kostar 300-1000kr (beroende på klinik)
Kastrering för honor kostar 600-2000kr (även detta beroende på klinik)
Men det är en engångsgrej för katten.

RSS 2.0