Life in plastic - is fantastic



Fast jag har ingen direkt erfarenhet av att bo i plast. Men bilden ser ju ganska oäkta ut eller sådär. Men fotograferade den på en strand (obviously xD) när min dåvarande skola hade sitt konstprojekt som skulle vara där (på stranden).

Fotat med Canon EOS 500D vet inte vilket av mina objektiv det var dock. Bilden har inte kvar sin EXIF vad jag vet.

Väntar på att klockan ska bli 1

Är sjukt svag för spel på internetnet som innefattar djur. Även om jag även är sjukt kräsen med vilka spel jag väljer att sätta mig in i. Men ett "spel" jag fastnat för är Chickensmoothie.com det är egentligen inte så mycket ett spel utan mer ett internationellt (barn/ungdom/yngre vuxna) forum men med ett slags spel inbyggt. För mig är det ett sätt att känna att tiden faktiskt går frammåt. Speldelen är lite som att samla på bokmärken / klippdockor / frimärken / klistermärken eller vad man nu vill kalla det. Vid varje månadsstart vid 1 på natten släpper spelet nya djur, ofta är det bilder på tex sovande valpar eller ägg, men dessa växer sedan under månadensgång upp och byter bild. Sen byter man dessa mellan sig, antingen för att få sådana man saknar eller för att försöka få så många som möjligt av en sort.

Här är mina favoriter:

Loggansbilder

Har jag fotograferat själv, så även om de inte har nån märkning på bilderna så undanbeds att spara ner eller använda de till något utan tillstånd från mig. Ni kan ju länka till bloggen istället om ni vill visa andra.










Nystart

Bakgrundsbild från: http://www.backgroundlabs.com (med lättare modifikation)


Tänkte försöka göra en mer personlig blogg med foton och annat. Men så säger jag varje gång jag gör en ny blogg. "Den här gången ska det bli bättre" eller "denna blogg ska bli mer personlig". Men det går alltid i stöpet. Men denna gången ska jag verkligen försöka lyckas.

Blogginnehavaren i fråga är en 23årig tjej i Skåne. Är arbetslös men misströstar inte för det. Gillar att pyssla med garnhantverk, typ virka och liknande. Fotoredigering och förstås att fota bilden från första början. Är aktiv spelare på hundspelet dogdayzz.com där jag är medlem #5848. Spelar även andra liknande spel dock inte howrse. Lyssnar på elektronisk musik och hatar skräckfilm. 

Resten kommer väl efterhand.

RSS 2.0